Loading...
Ilmoittaudu riparille2019-01-18T16:00:23+03:00

Ilmoittautumisen vaiheet

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.leirille.fi

Voit harkita ja täyttää valintasi ja henkilötietosi kaikessa rauhassa internetpohjaisessa ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautumisaikaa on helmikuun loppuun. Kun kaikki vuoden 2020 rippikoululaiset ovat ilmoittaneet tietonsa ja leiritoiveensa, järjestelmä jakaa leiripaikat ilmoittautuneiden kesken niin, että mahdollisimman moni hakijoiden toiveista toteutuu. Vuoden 2020 rippikouluun ilmoittautuvat vuonna 2005 syntyneet.

Jos rippikoululainen haluaa ilmoittautua yhdessä kaverin kanssa, molemmat ilmoitetaan yhtä aikaa. Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot: etunimet, sukunimi, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, seurakunta, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite, yhteystietojen julkaisulupa, rauhanyhdistys, erityisruokavalio ja lisätietoja. Voit ilmoittautua vain yhden kaverin kanssa. Lisäksi leirillä käytetään sosiaalista mediaa, esimerkiksi WhatsApp-ryhmää. Tähän tarvitaan huoltajan suostumus.

Ilmoittautumisjärjestelmän ajankohta-vaihtoehdot tarkoittavat kesän leirijaksojen osalta seuraavaa:

Kesäkuun alkupuoli – viikot 23 ja 24

Kesäkuun loppupuoli – viikko 25

Heinäkuun alkupuoli – viikko 28

Heinäkuun loppupuoli – viikot 29, 30 ja 31

Leiripaikkavaihtoehtoihin voit käydä tutustumassa tarkemmin SRK:n leirikeskusten sekä Jämsän, Reisjärven ja Ranuan opistojen internetsivuilla.

Leiripaikat ilmoitetaan rippikoululaisille elokuun 2019 alussa sähköpostitse. Syyskuussa 2019 jokainen rippikoululainen saa kirjeen, jossa vahvistetaan leirin ajankohta ja kerrotaan leirin käytännön toteutukseen ja opiskeluun liittyviä asioita.

SRK ja opistot toteuttavat Suomen evankelisluterilaisen kirkon rippikoulua hiippakuntien tuomiokapitulien luvilla. Tänä vuonna rippikoululeirejä on 52 kpl, joille on ilmoittautunut noin 2600 leiriläistä.

Varsinainen rippikoulu muodostuu rippikoulun kodinillasta, kotiseurakuntaan tutustumisesta, rippikoulun talvipäivästä sekä kesän leirijaksosta, joka päättyy konfirmaatioon.

Kotiseurakuntaan pitää ilmoittautua syksyllä. Kotiseurakunta ohjeistaa seurakuntaan tutustumisen suorittamisesta. Voitte ilmoittaa käyvänne rippikoulun intensiivijakson SRK:n leireillä.

Taivaan Isän siunausta rippikouluusi!